Søndags kveld er arbeidstid ifølge Feide

Om vi ser på en typisk uke i Feide-statistikken ser vi at det er fredags kveld og lørdag som er hviledagene i norsk skole. Etter en mandag til torsdag som er rimelig like stuper aktiviteten på fredags ettermiddag. Lørdag ligger vi nede for telling, mens søndags ettermiddag og kveld er begynnelsen på neste arbeidsuke. Grafen under ser ut til å gjenta seg rimelig likt uke etter uke.

Fordelingen av innlogginger på Feide-tjenester gjennom uka (mars 2013):

feide-uke-innloggingsgraf-600px

 

Feide har nå for tiden rundt 1 million innlogginger i uka. Av disse er ca 18-22% på hver av de “vanlige” hverdagene, mandag til torsdag. Fredager mister en del og faller ned til ca 14%. Disse innloggingene ser ut til å bli tatt igjen på søndag med sine 5-6%.

Illustrasjonsfoto: Late night fra Mislav-m. CC BY 2.0