Foto: mkhmarketing. Lisens: CC BY 2.0 https://www.flickr.com/photos/mkhmarketing/8469030267/

Bytte til wordpress.com

Jeg tror jeg begynner å bli gammel. Enten det eller så begynner jeg å bli rimelig lei av å oppdatere Drupal og Drupal-moduler med alt for korte mellomrom og heller vil bruke tida mi på noe annet.

Så jeg har bestemt meg for å bytte over til wordpress.com og la de drifte hele greiene. Mister litt av kontrollen, men tror det er verdt det. Kunne selvsagt bytta til wordpress.org og styrt alt av oppsett selv og fått alt til å bli akkurat sånn jeg vil ha det, men da måtte jeg igjen ha huska på å oppdatere wordpress istedet og en ville vært like langt.

Nå kommer alt arbeidet med å flytte over det innholdet som er verdt å flytte over. Mye kan bare kastes, men en del av innleggene ser ut til å fremdeles bli lest en del.

Wish me luck….

 

Illustrasjonsfoto: ‘The Art of WordPress’ av mkhmarketing. Lisens: CC BY 2.0