Fritid

Bak fiendens linjer

black_macbookMed både Leopard ute og ny hardware i MacBooken så var det på ride å ta skrittet over linja. Aldri hatt en Mac før, men nå har jeg omsider bestilt en svart MacBook 13″, 2.2 GHz, 2GB RAM. Antatt leveringstidspunkt om et par uker. Jeg har vel egentlig ikke så stor tro på et OS/systems overlegenhet over andre, da jeg ikke egenlig ennå har kommet over noe i et OS som en ikke har kunnet gjøre også i andre OS, men det skal bli gøy å prøve ut hvordan Leopard fungerer i hverdagen. Både de nye MacBookene og Leopard har jo fått rimelig gode kritikker.

Diskusjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s