Nytt år igjen

Så var det plutselig nytt år igjen og siste dag av ferien. Det har vært herlig stille den siste måneden med jul, litt ferie og resten avspasering. Om noen savner svar på e-poster så er det fordi jeg ikke har lest jobbrelatert e-post på flere uker.

 

Jobbmessig er det vel et stort spenningsmoment for oss i UNINETT ABC – Hva skjer i forbindelse med opprettelse av nytt “Senter for IKT i utdanningen”. Vi får bare vente og se. Ellers blir det nok stort sett de samme oppgavene neste år som i år vil jeg tro med en del Feide-jobbing mot kommunene, standardiseringsarbeid i K-186 og arbeid med andre arkitekturelementer for utdanningssektoren.

I utgangspunktet vil jeg skrive om jobbrelaterte ting på vår nye blogg på blogg.uninettabc.no. Her vil det sikkert komme mer av ting som opptar meg generelt, inkludert mine IKT-fagområder, men da er det mine meninger adskilt fra jobben sånn sett.

Så får jeg sette i gang litt forskjellige småprosjekter utover året regner jeg med. Fortsette bygginga av hytta med familien, fotografering, litt småprogramering på fritida om jeg finner noe fornuftig å lage.