Reiseåret har begynt

Etter en stille periode har reiseåret begynt i igjen. Denne uka var det først to dager sammen med veiledningsnodene våre og noen kommuner fra Det Digitale Trøndelag på Gardermoen. Holdt en presentasjon om et par nye teknologiløp som skal kobles mot Feide.

Dagen etter fortsatte turen inn til Oslo med et møte med DIFI og et med Vigo.

 

Så var det rett tilbake til Gardermoen og fly til Flesland. Torsdag var jeg med veiledningsnoden vår i Hordaland inn til Odda hvor vi presenterte Feide for et knippe Hardangerkommuner. Presentasjonen min handlet stort sett om hva identitetsforvaltning er og hva Feide var selvfølgelig.

Torsdags kveld bar det hjemover. Fredag ble en kort arbeidsdag, med et FlashMeeting med Standard Norge og prøve å komme seg gjennom masse e-poster. Backloggen med oppgaver begynner å bli lang nå, men håper å få tømt køa i løpet av neste uke.