“Ny” jobb etter travelt halvår

image004Etter et sinnsykt travelt halvår med omorganisering er en nå over i ny organisasjon og “ny” jobb. Egentlig samme jobb da, men… Høsten har gått med til å ha mange roller og mange møter. Litt for mange kanskje… Teknisk leder, ansatt, leder i lokal Teknagruppe, delta i gruppe for tekniske fellesløsninger. Blitt lite faglig arbeid i det siste.

 

Så nå jobber en ikke i UNINETT ABC lenger, men i Senter for IKT i utdanningen sammen med folk fra tidligere ITU, utdanning.no og noen fra Utdanningsdirektoratet.

Forhåpentligvis blir det mer faglig jobbing i tida fremover selv om det er mye senterarbeid som står igjen ennå. Mitt personlige mål – få på plass ny feidespesifikasjon for grunnopplæringa i løpet av måneden. Ting har tatt lang tid, men endelig er den like rundt hjørnet.