IT-forum på Stiklestad

stiklestad-1Da var årets første fylkeskommunale IT-forum over og jeg er tilbake i Trondheim etter tre dager på Stiklestad. Rundt 50 personer fra fylkene og et tyvetalls “andre” deltok.

Programmet var delt i tre; første dagen stod IT og ledelse på dagsordenen, dag to var viet til skoletema, mens den siste dagen ble brukt til pågående samarbeidsprosjekter og internmøte.

For første gang på lenge holdt jeg en presentasjon som ikke hadde noe med Feide å gjøre. Temaet vår denne gangen var den nye strategien vår og satsningsområdene i denne og spesielt fokus på nye samarbeidsprosjekter med fylkeskommunene i tiden fremover.

I løpet av samlinga ble jeg også plutselig leder for den nyoppretta teknologigruppa til Buddyløsningen, identitetsforvaltningsløsningen som benyttes av 14 av fylkene. Hadde vært fint om de andre teknologiløpene hadde tilsvarende grupper så kunne en ha samarbeidet om en del ting.

stiklestad-2

Utenfor det faglige programmet var det selvsagt Slaget på Stiklestad som var hovedtemaet. I løpet av de to kveldene var vi på en omvisning i området, en tur innom kirka med historiefortelling akkompagnert med tidsriktig gitarspilling og et skikkelig matgilde som seminarmiddag.

 

Utpå kvelden kom “Sjuende far i huset” og spilte noen sanger fra den nye CDen deres. Ikke helt min stil, men ser de har fått rimelig gode kritikker i det siste. Likte felebruken.